Таг: смена

Трајановски не смее да го смени директорот со лажна диплома...

СДСМ побара градоначалникот  Коце Трајановски веднаш да преземе мерки против директорот на ЈП Водовод и канализација, кој има лажна и невалидна диплома. Коце Трајановски...

Бугарија го смени кандидатот за генерален секретар на ОН

Кристалина Георгиева е новиот кандидат на Бугарија за генерален секретар на Обединетите нации. Таа ја замени Ирина Бокова, која досега беше бугарски кандидат за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com