Таг: сменет фунционер

ВИДЕО:Словенечки функционер сменет заради покажано незнаење на телевизија

Тилен Смолникар, раководител на одделение за обновливи извори на енергија при Министерство за инфраструктура во Влада на Словенија е сменет откако на државната телевизија...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com