Таг: сметки

Со сметкита на ,,Водовод“ секое семејство ќе добие упатство за правилно...

Градската адмнистрација започна со нов концепт за третирање на комуналниот отпад и хигиената со кој треба значително да се намали нередот...

Независен: Груевски во септември ги испразнил сметките и подигнал околу 200.000...

Поранешниот премиер Никола Груевски уште во септември, кога во Собранието држеше прес-конференција и обвинуваше дека е жртва на политички прогон, во периодот кога Апелацискиот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com