Таг: смилевски

Расчистени дивите депонии околу Аквадуктот во општина Бутел

Градоначалникот на општина Бутел, Велимир Смилевски, одговори на барањата и прозивките, па неодамна започна и организираше акција за чистење на околината околу историски заштитениот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com