Таг: совет на јавни обвинители

Обвинителите на СЈО се враќаат во своите матични обвинителства

На денешната седница на Совет на јавни обвинители, како што соопшти претседателот, Ацо Колевски, е донесена одлука за обвинителите на СЈО...

Совет на јавни обвинители едногласно ја разреши Катица Јанева, утре се...

,,Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија на седница на 14.09.2019 година донесе едногласна одлука да ја разреши Катица...

Совет на јавни обвинители бара СЈО да назначи нов обвинител за...

Јавните обвинителки Катица Јанева и Фатиме Фетаи го прекршиле етичкиот кодекс на Јавни обвинители на РМ, заклучи Советот на јавни обвинители. ,,Дадовме препорака да се...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com