Таг: соња стојадиновиќ

Анархизмот не значи хаос и беззаконие

Пишува: Соња Стојадиновиќ   Последниве неколку години се повеќе го слушам зборот анархија употребен во погрешен контекст. Морам да признам дека и јас порано, пред малку...

Македонија на раб на бездна

  Сагата наречена „македонска политичка криза“ се продолжува. Полека почнува да мириса на војна и внатрешни судири. Овој пат не помеѓу македонците и албанците туку...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com