Таг: со кеси

Документите од депото катадневно се разнесуваат во торби и фасцикли до...

Оваа слика е секојдневие на вработените во Државен архив на Република Македонија. Секоја потреба на читател или истражувач од одреден архивски документ, подразбира нивно...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com