Таг: спин мајстор

Тасевски: Спин мајсторот на Груевски Илија Димовски,хиена школувана според начелата на...

,,Илија Димовски спин мајсторот на Груевски. Хиена школувана според пропагандистичките начела на нацистот Јозеф Гебелс. Сега во улога на бранител на медиумите. Тиранот ја...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com