Таг: сплавови

Заледениот Дунав се растопува

  Со зголемување на температурата, дојде до растопување на големи делови од Дунав кои беа под мраз. Тоа направи проблеми, бидејќи сплавовите почнале да се...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com