Таг: спортска сала

Фрлен медицински отпад во контејнерите до спортската сала ,,Борис Трајковски“

Екипи на ,,Комунална хигиена“ најдоа, а инспектори трагаат по одложувачите на недозволен медицински отпад во контејнерите кај спортскиот центар.

Спортската сала во Крива Паланка доби ново име ,,Бранители 2001“

Спортската сала во Крива Паланка доби  ново име ,,Бранители 2001“. За ваквата одлука гласаа советниците од СДСМ, додека ВМРО ДПМНЕ беа воздржани. Со 12 гласа...

Депонија на местото на ветената спортска сала во Крива Паланка

,, Градоначалникот на Крива Паланка Арсенчо Алексовски и ВМРО-ДПМНЕ осум години им ја ветуваат на граѓаните спортската сала, која е претворена во депонијана.Актуелниот градоначалник...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com