Таг: спречена

Вработен во внатрешна контрола на Шумска полиција спречил акција за бесправна...

Димче Т., вработен во внатрешна контрола на Шумската полиција при Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство, попречил акција на Шумска полиција за одземање на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com