Таг: Сребреница

Заев: Злосторството во Сребреница е дамка во колективната совест на човештвото

,,Денеска одбележуваме и се сеќаваме на еден мачен ден, за целото човештво, но посебно за бошњачкиот народ. Тоа што се случи во Сребреница пред 22...

Напнато во Сребреница

Централната изборна комисија на Б и Х одобри повторно пребројување на гласачките ливчиња на пет избирачи места и одобри Општинската комисија да...

БиХ: Грујичиќ прогласи победа во Сребреница

Избирачките места на локалниte избори во Босна и Херцеговина се затворија во 19 часот. Граѓаните на БиХ избираа градоначалници и началници на градови...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com