Таг: сред лето

Снег сред лето ги изненади Словенците и Италијаните(видео)

  Снегот ги изненади Словенците и Италијаните, но во вистинска смисла на зборот. Планински врвови во овие две земји осамнаа утрото под снег, а на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com