Таг: српски адвокат

Адвокатската комора на Србија ќе распише парична награда за името на...

Адвокатската комора на Србија објави дека ќе додели парична награда за името на нарачателот и убиецот на познатиот белградски адвокат, 57 годишниот Драгослав Миша...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com