Таг: српски икони

Руски воз за српски икони и провокации

Лудоста на политичарите, посебно на оние на Балканот нема граници. Српскиот премиер Александар Вучиќ , чија капитулација пред административната граница со Косово неговите министри...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com