Таг: српски премиер

Ниш ја дочекува српската Влада

Седиштето на Владата на Србија, од 10 до 17 октомври, ќе биде нишката касарна „Књаз Михаило“. Тука ќе се одржуваат седниците, како и средби...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com