Таг: српски туристи

Н1:Грчките цариници ги враќат српските туристи затоа што во Белград има...

Грчките погранични служби не ги отворија ниту граничните премини со Бугарија. Поголема група српски државјани кои уште утрината поита...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com