Таг: станари

Станарите од ,,Коце Металец“во населба Железара самоиницијативно го исчистија просторот околу...

,,ЈКП ,,ГАЗИ БАБА 2007" мирно да спиете, после 10 покани во кои ве повикувавме да го исчистите дувлото обраснато со високи треви суви гранки...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com