Таг: стари трафики

Општина Центар ги отстранува старите и диво поставени трафики и гаражи

Неколку дена трае акцијата на Општина центар за расчистување на тротоарите од стари и диво поставени,објекти,блокатори, рампи и друго.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com