Таг: стерјо

Делата на Стерјо Спасе, значаен мост на соработка помеѓу Република Македонија...

Министерот во Владата на Република Македонија задолжен за дијаспората, Едмонд Адеми, денеска во Корча (Р. Албанија), присуствуваше на Научен симпозиум посветен на...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com