Таг: стоп операција сосрос

Формирано контрасоросоидно движење ,,Стоп операција Сорос”

На сите контрасоросоидни медиуми е објавена веста дека е формирано контрасоросодино граѓанско движење, во кое иницијаторите ги повикуваат сите граѓани да се придружат во...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com