Таг: стражарно спроведување

Миле Јанакиески со полиција спроведен во суд и покрај решение за...

Судот веќе не им верува на оправдувањата и медицинските белешки за недоаѓање на судските процеси на дел од обвинетите во предметите од...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com