Таг: стрелачки клуб

СК ,,Квадарци“ застана зад тренерот Пешиќ, допир за рамо не е...

Поради наводен бакнеж во вратот за време на тренинг по стрелаштво, а врз основа на сведочење на 13 годишната ученичка, пред неколку...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com