Таг: студентска окупација

Пред три години започна студентската окупација на факултетите

На денешен ден пред три години, студентите ги окупираа факултетите на скопскиот Универзитет. Прогласија слободна автономна зона на филозофскиот и филолошкиот, а потоа и...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com