Таг: суспендирани полицајци

Протест во Битола на Независниот полициски синдикат за поддршка на двајцата...

Двајцата полицајци од Битола кои завршија со суспензија да се вратат на работа, а понатаму институциите, како што се Одделот за внатрешна...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com