Таг: сценарио

Вратите од Собрание за влез на насилниците ги отвориле Крсто Мукоски...

Заземањето на Собранието и насилниот напад врз пратениците на СДСМ и врз Зијадин Села не биле спонтани, туку координирани од пратениците на ВМРО-ДПМНЕ. Тоа...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com