Таг: сјо се повлекува

Повлечено обвинението во предметот „Пуч”

18.01.2017, Скопје – Специјално Јавно обвинителство со поднесок што во текот на денешниот ден ќе биде доставен до Основниот суд Скопје 1 Скопје, се...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com