Таг: темели

Маалскиот Жучко беше спасен и извлечен од темелите на зграда во...

Светскиот ден за заштита на животните, 4 октомври, во Кисела Вода, го одбележа бездомното куче Жучко, кое живее околу студентскиот дом Пелагонија. За него, секојдневно,...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com