Таг: тетовци

Тетовци не веруваат дека има КОВИД 19, бараат со слика, име...

Дел од жителите на Тетово воопшто не веруваат дека постои коронавирусот. Еден од нив вели дека тоа е пропаганда, друг бара со...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com