Таг: те заслепи

Савески: Браво бе Павле, колку те заслепи власта само за 6...

На прашањето дали и ние од Левица, како него, ќе добиеме прекин на обвинителниот процес, Павле Богоевски, нашиот поранешен соборец од Шарената револуција, а...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com