Таг: Тодоровска

Интервју: Прогласена за дискриминатор заради негативна рецензија

Проф.д-р Катерина Тодороска редовен професор и научен советник во Институт за национална историја при УКИМ, е прва која добила решение од Комисијата за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com