Таг: тодороска

Тодороска: Не се удирајте во гради со Ќосето, тој убивал...

Еднаш имав можност да се видам со две деца од УМС на ВМРО ДПМНЕ. Едниот од нив ми раскажа дека бил голем вљубеник во...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com