Таг: тодор алекснадров

Неверојатно-и студентски дом ќе се вика Тодор Александров!

На неизграден  студентски дом Влада на РМ веќе му даде име ,,Тодор Александров“. Така стои во објавата за прибирање понуди објавена од Службата за...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com