Таг: топ 10

Тетово, Скопје и Битола меѓу десетте најзагадени градови во Европа

Светската здравствена организација ги објави податоците за десет најзагадени градови во Европа. На ,,топ“ десет најзагадени на листата се наоѓаат дури три градови од...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com