Таг: топ10

Скопје повторно меѓу првите 10 градови во светот по загадувањето

Дури 4 главни балкански градови се најдоа на светската ,,топ“ листа на 10 најзагадени градови во светот. На 2...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com