Таг: транспаренси

Македонија е најлошо пласирана земја од балканските на планот на борба...

Македонија минатата година назадуваше во борбата против корупцијата. Меѓународната организација Транспаренси интернешенел го објави извештајот за 2019 година во...

Тасева: Кочо Анѓушев ми се закани, ќе тужам, ќе одам до...

,,Анѓушев се закани: ќе одам до крај, ќе те тужам, знаеш ли кој сум јас, јас сум најмладиот доктор на науки! Сето тоа со...

Корупцијата се врати на голема врата во Македонија

Transparency International во последниот извештај предупреди дека масовната корупција, која енормно расте и социјалната нееднаквост, се главни причини за јакнење на популистичките лидери...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com