Таг: трансплантанција

Татко го даруваше својот бубрег на синот и му го спаси...

Дека родителската љубов е безусловна, потврдува случајот во семејството Брњарчевски од Скопје. Несебичноста и пожртвуваноста на таткото го спаси 19 годишниот Христијан.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com