Таг: Трајчевски

За половина година Трајчевски потрошил 223.527илјади денари за патувања и репрезентација

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги согласно заложбите за отворено и транспарентно работење и иницијативата на Владата на РМ за отчетност за трошоците...

Зоран Трајчевски падна во немилост на ,,своите”

Медиумите кои важат за блиски до ВМРО ДПМНЕ, деновиве вршат медиумска хајка против директорот на Агенција за медиуми, а во тоа предничи телевизија...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com