Таг: Трепча

Србија ќе го поништи законот за Трепча

Претседателот на српската влада, Александар Вучиќ, изјави дека Владата одлучила да ги поништи правните последици од сите акти и дејствија на Приштина кои...

,,Трепча” ги заостри односите Белград-Приштина

Официјален Белград не ја признава конфискацијата на рударкиот гигант ,,Трепча" прогласена со еднострана одлука на Приштина. Косовскиот Парламент ја усвои одлуката за носење Закон...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com