Таг: трет ешалон

На Груевски му пречи третиот ешалон во неговата партија

Лидерот на ВМРО ДПМНЕ Никола Груевски има намера да го ,,освежи,, така наречениот трет ешалон во неговата партија. Според него почнале да се однесуваат...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com