Таг: трнодол

Инспектори ги пронајдоа лицата што истурија градежен шут во Трнодол

Инспекторат на Град Скопје во текот на денот им влезе во трага на несовесните лица кои истурија цел камион градежен шут покрај...

Фатени во Трнодол како истураат цел камион градежен шут крај тукушто...

На ФБ е објавена страшна и скандалозна снимка, која покажува како всушност се прават неброените диви депонии низ цела држава.

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com