Таг: трошоци

Влада:Трошоците за СЈО се за стручните служби и комуналии од веќе...

Владата на Република Северна Македонија на 2 април 2020 година донесе уредба со законска сила со која се регулираат определени отворени прашања...

Владата ги објави трошоците на функционерите за патувања и за репрезентација

  Од денеска на јавноста ѝ се достапни личните службени трошоци на носителите на јавни функции за периодите: декември 2017 - мај 2018 и декември...

Алаѓозовски демантира дека потрошил 9.000 евра по кафеани

,,Демантирам дека сум потрошил 9 000 евра по кафеани. Непрецизно е пренесена сметката од бифето на Министерството, од околу 430 000 денари. Тоа се...

Еуролинк нуди семејни пакети за покривање на трошоци и за породување...

 Свесноста за потребата од врвно лекување во приватни клиники во Македонија или во Европа, по избор на клиентот, како и можноста на една полиса...

Најдобар финансиски резултат ТВ Сител, најлош ТВ Телма

Според Анализата за пазарот на аудио и адиовизуелни медиумски услуги за 2015 година што ја изработи Агенција за АВМУ, од анализата на вкупни приходи...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com