Таг: убиени животни

Остатоци од убиени животни расфрлени на улица во Визбегово

Ужасна миризба се шири низ Визбегово, реагираат жители и минувачи. Коски, глави, црева и други остатоци од утробите на мртви животни се депонирани покрај патот...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com