Таг: увоз на струја

4,2 милиона евра за увоз на струја за две недели

13.01.2017 Андреевски: 4.2 милиона евра досега за увезената струја, итно е потребна Влада на граѓаните!   ,,Неверојатни 4.2 милиона евра, според наши информации, ќе ги чини граѓаните...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com