Таг: улични кучиња

Уличните кучиња во Истанбул ги покриваат со ќебиња

Во Истанбул некои луѓе покажуваат извонредна грижа за уличните кучиња на ниските температури, кои деновиве го зафатија и овој град, но и цела Турција....

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com