Таг: универзитетска библиотека

Ѓубралник околу Универзитетската библиотека во Скопје(видео)

Невидено! Ова е дворот на Универзитетската библиотека во Скопје. Ненормална ситуација! https://www.facebook.com/jorkkbb/posts/2715434172117192

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com