Таг: унуиверзитети

Нема македонски универзитет на Шангајската листа на најдобри 1.000 рангирани

Ниту еден универзитетет во Македонија не се наоѓа на Шангајската листа од 1.000 светски универзитети, кои ги поминуваат правилата и критериумите за најквалитетни. На листата...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com