Таг: усје

УСЈЕ: ,,Работиме согласно стандардите на ЕУ, не сме причинители на загадувањето“

УСЈЕ не е причинител за состојбите со животна средина во Скопје – користиме најдобра пракса во работењето согласно стандардите на ЕУ, велат...

Шест тони смет е собран од Припор и Усје

Општина Кисела Вода во рамки на есенската акција за чистење на својата територија, во Припор и Усје изврши целосно расчистување на сметот. Во овие месни...

Жители на Усје се жалат на квалитетот на водата, бела како...

Вака изгледа водата за пиење од чешмите во скопската населба Усје. Жителите кои ни ја испратија оваа фотографија, велат дека неколку недели имаат проблеми...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com