Таг: учебник

Петтоодделенци учат од четива со дискриминаторска, стереотипна и антиобразовна содржина

Вака изгледа едно четиво или лекција во учебник по македонски јазик за петто одделение: Лекција за петодделенци во...

МОН го повлече учебникот за 4 одд. од авторот Биљана Живковиќ...

Министерството за образование и наука известува дека се повлекува од употреба учебникот по наставниот предмет Општество за IV одделение за деветгодишно основно образование од...

Деца од 3 години во Србија ќе учат што е секс,...

Во Србија вистинска бура предизвика објавувањето на прирачник кој медиумите го нарекоа контроверзен,затоа што тој ќе биде дел од образовниот систем , па децата...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com