Таг: учење

Платформата за онлајн учење создадена од ФИНКИ чини 0 денари

Платформата за онлајн настава обединува 270 илјади ученици, а чини 0 денари. Ја создаде ентузијастички тим од ФИНКИ, МОН и Бирото...

Последни вести

Избор на авторот

Во Фокусот

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com